2011. augusztus 5., péntek

Egészségünk védelmében flavonoidokkal! - A Flavin7 flavitaminjai.

Minden ásványi anyag és nyomelem, de különösen a vitaminok beépüléséhez, az anyagcsere folyamatban való maximális hasznosuláshoz elengedhetetlen a flavonoidok jelenléte és ezek erős antioxidáns hatása.

A Flavitamin az első készítmény, amely ezt a hatást biztosítja a szervezet számára.   


* Flavitamin termékcsalád - Vitaminok

      A béta-karotin elősegítheti a szem és a bőr védelmét, egészségének megőrzését. A flavonoidok a szabad gyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.    
       A B6-vitamin szerepet játszhat az idegrendszer működésében, valamint a szénhidrát anyagcserében és a vérképzésben.     
      A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében. C-vitamin új alakja, több ideig marad a vérben, valamint kevésbé választódik ki. Ez a kombináció nemcsak vízben, hanem zsírban is oldódik.
    A D3-vitamin fontos szerepet játszhat az erős csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében, illetve a szervezet védekező rendszerének működésében.
   Kedvező hatást gyakorolhat az idegrendszerre, a szexuális teljesítőképességre, megfiatalíthatja a bőrt és a hajat. Kiváló értágító, alvadásgátló, vérnyomáscsökkentő lehet, és erős antioxidáns.

    * Flavitamin termékcsalád - Ásványi anyagok

 

    A jód nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonok előállításához, illetve a szervezet megfelelő anyagcseréjéhez és az energiatermelő folyamatokhoz.
   
A szelén elősegítheti a sejt védelmét a szabad gyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben. Elősegítheti az immunrendszer normál működését. Szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez.
    A magnézium szükséges lehet a csontok és fogak normál szerkezetének kialakulásához , illetve a normál izomműködés fenntartásához. Szerepet játszhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében.    
A cink hozzájárulhat az immunrendszer egészséges működéséhez, fontos szerepet játszhat a szervezet természetes védekező rendszerének működésében. Ellenőrizheti és irányíthatja a szervezetben az anyagcsere-folyamatokat.
       A kalcium szükséges lehet a csontok és fogak normál szerkezetének kialakulásához, illetve a normál izomműködéshez és az idegrendszer normál működéséhez.      
 A vas szükséges lehet az oxigén szervezeten belüli szállításhoz, valamint részt vehet a normál vérképzésben.
       A réz hozzájárulhat a sejt védelméhez a szabad gyökök okozta káros hatásokkal szemben. Elősegítheti az egészséges csontrendszer kialakulását és fenntartását.      


 A króm fontos szerepet játszhat a szénhidrát anyagcserében és befolyásolhatja a zsíranyagcserét is. A flavonoidok a szabadgyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.


    * Flavitamin termékcsalád - Flavonoidok

 

    A flavonoidok a szabadgyökök káros hatása ellen védik a szervezetet. Növényi immunanyagok, élettani hatásuk rendkívül jelentős az ember számára.    
A flavonoidok a szabadgyökök káros hatása ellen védik a szervezetet. Javíthatja a hajszálerek rugalmasságát és segítheti az agy munkáját.
    A flavonoidok a szabadgyökök káros hatása ellen védik a szervezetet. Erős gyulladás gátló és regeneráló hatású lehet.
     A citrus bioflavonoid komplex hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez. Csökkentheti a gyomor és bélfertőzés előfordulását.
    A hesperidin hozzájárulhat a vénás érfalak épségének megőrzéséhez és a hajszálerek rugalmasságának megőrzéséhez.    
    A sylimarin hozzájárulhat a máj egészségének fenntartásához. Gátolhatja egyes tumorfajták degenerált sejtjeinek osztódását, és áttétképző tulajdonságukat.

    * Flavitamin termékcsalád - Szinergista termékek

szinergizmus: Az a jelenség, az a jelenség, amikor két vagy több hatótényező (például. a kálcium és a D3-vitamin) egy időben alkalmazva egymás hatását támogatják és erősítik.

    A kalcium szükséges lehet a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához, illetve a normál izomműködéshez és az idegrendszer normál működéséhez is. A D3-vitamin fontos szerepet játszhat az erős csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében. A D-vitamin szükséges a Ca beépüléséhez.    
    A magnézium szükséges lehet a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához illetve a normál izomműködés fenntartásához. Szerepet játszhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. A B6-vitamin szerepet játszhat az idegrendszer működésében, valamint a szénhidrát anyagcserében.
  A C-vitamin antioxidáns hatású vitamin, fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében valamint a vas felszívódásában is. A vas szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításhoz, valamint részt vehet a normál vérképzésben.


   
Kalciumbomba


2 dl behűtött tejet összeturmixolunk 1 db behűtött közepes banánnal. Édesítésre nincs szükség a banán önmagában is elég édes.


Fél liter tejjel fedezni tudjuk a napi kalciumszükségletünk 60-70 %-át, a banán pedig szintén jó kalciumforrás.

Növésben lévő gyermekeknek, kismamáknak, szoptatós anyukáknak, csontritkulásban szenvedőknek különösen
ideális hűsítő. 







http://flavin7.aboltokboltja.hu/index.php?page=self1785_flavitamin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése